Nu i webbshop - 2015/07/17

Nu kan ni hitta några av mina arbeten i en webbshop för utvalda, jurybedömt konsthantverk.
http://www.konsthantverkscentrum.se/konsthantverkare/t/lars-torvaldsson/

Öppen atelje - 2012/12/07

Välkommen! Lördag 15/12 kl. 12-18.

Jag bjuder på pepparkaks tiramisu, vin chaud, smycken & konst!

Guldringen är godkänd - 2011/10/04

Heidi var på besök i Stockholm och kom förbi min verkstad i Hornstull. Vi tittade på guldringen, och det blir ett fantastiskt färgspel av stenar: en naturligt rosa briljant, en naturligt gul briljant, en ljusröd safir, en blå safir och en grön tsavorit. Som gör sej riktigt fint mot det skimrande 23k guldet. Det blir mer och mer guldsmide för mej, kul!  Bild kommer när ädelstenarna är infattade.

Lars Torvaldsson har en ny hemsida! - 2011/08/26

Välkommen till min nya hemsida!

Förhoppningvis finner du den renare och mer användarvänlig. Läs gärna mer om ringar, smycken och annat under respektive menyrubrik. Jag har lagt in en del nya bilder, och under “jag” hittar du information om mig samt videoklipp från verkstan.

Längre fram kommer jag antagligen att skriva mer om arbetet i verkstan, och även berätta mer om materialen som jag använder i smyckena.

Kika gärna förbi min verkstan på Verkstadsgatan 10 i Hornstull för handledning, och för att se närmare på de smycken som finns för försäljning.

Ni får ha tålamod med uppdateringarna på hemsidan. Jag kör hårt för att lära mig allt om Worspress just nu, och ska göra mitt bästa för att hålla er uppdaterade gällande nyheter.

Bästa hälsningar

Lasse